Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.175.180.108 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
94 berichten.
Md schreef op 27 juli 2019 om 17:10:
Hallo, wanneer komt het programma van castershoeve online ?
Admin-antwoord door: Kempische Regionale
Is juist binnen en staat nu on-line
?? schreef op 23 juli 2019 om 15:48:
is Alken op gras
Admin-antwoord door: Kempische Regionale
Nooit op gras geweest ????
Xxx schreef op 22 juli 2019 om 04:56:
Euregio worden weer bloedhete temperaturen Gaan ze dan gewoon door?
Admin-antwoord door: Kempische Regionale
Er worden door de inrichter heel veel maatregelen getroffen, koelingen, sproeiers enz ...... om het iedereen zo draaglijk mogelijk te maken Alles wordt door de inrichters op de voet gevolgd
Petra schreef op 20 juli 2019 om 19:55:
Proficiat aan de inrichters van 'Dagen van het Paard' Leopoldsburg. Prachtig vernieuwd terrein met mooie hindernissen.
Beginner schreef op 18 juli 2019 om 07:23:
Waar vind ik mijn (handicap)punten terug?
Admin-antwoord door: Kempische Regionale
In de Rubriek Paarden - Handicappunten
... schreef op 16 juli 2019 om 19:13:
komt er ook een idee van timing bij jumping leopoldsburg
Admin-antwoord door: Kempische Regionale
Staat er al sinds vanmiddag
xx schreef op 5 juli 2019 om 07:42:
Wanneer komt de eindstand van de manches van serie A terug online? Bedankt!
Admin-antwoord door: Kempische Regionale
Staat on-line Voor deelname aan de halve finales moet men minstens twee manches hebben gereden Voor deelname aan de finale moet men ook aan de 2 1/2 finales hebben deelgenomen. De 20 beste combinaties starten in de finale vanaf 0 punten
sarah schreef op 3 juli 2019 om 15:45:
ik heb lope zoeken in het regelement van de KR maar ik vind nergens terug wanneer je je wedstrijd vest mag uitlaten. zeker bij dit weer.. concreet: vanaf hoeveel graden is het dragen van een wedstrijdvest niet meer verplicht
Admin-antwoord door: Kempische Regionale
Daar staan geen temperaturen op - het is de jury die toelating kan geven om in correcte zomerkledij te rijden Artikel 256 - KLEDING โ€“ BESCHERMEND HOOFDDEKSEL EN GROET 1. Kleding 1.1 Deelnemers zijn verplicht goed gekleed te zijn als zij voor publiek verschijnen en moeten zich kleden, zoals vereist in JR art 256.1 en 256.3. en AR 135.2, wanneer zij aan een proef deelnemen en bij de prijsuitreiking. 1.2 Tijdens de verkenning van de omloop, moet de kleding schoon en verzorgd zijn. In ieder geval is het dragen van laarzen, witte of lichtkleurige rijbroek, een hemd met lange of korte mouwen en een witte das verplicht. Hemden moeten een witte kraag hebben; hemden met lange mouwen moeten witte manchetten hebben. 1.3 Bij slecht weer, kan de Jury het dragen van een overjas of regenjas toestaan. Bij zeer warm weer, kan de jury toestaan zonder jas te rijden.
Dorien schreef op 27 juni 2019 om 17:58:
Proficiat aan de inrichters van Dongs kamp! Kleine attenties zoals een succes bij het ingaan van de piste, een wortel voor ieder paard, een plek om de paarden deftig te wassen, ... worden zeer gewaardeerd!
Help schreef op 26 juni 2019 om 20:49:
Er zijn bij kattevenia (26 juli) 2 proeven 95 cm brema A 2fasen. Wilt dit zeggen dat je aan deze 2 moet meedoen omdat dit 2 fasen is?
Admin-antwoord door: Kempische Regionale
Alle proeven zijn duidelijk omschreven in de reglementen. Bovendien is deze proef 5 dagen geleden uitgelegd in het gastenboek.
Ellen Van Olmen schreef op 25 juni 2019 om 07:44:
Ik wil even melden dat ik heel tevreden ben dat jullie nu een timing vermelden. Dank u!
Luc schreef op 24 juni 2019 om 08:50:
Proficiat aan de mensen van Dongs Kamp voor een mooie wedstrijd op een goede en grote piste ! Het is duidelijk dat er hier veel inspanning aan vooraf gegaan is.Doe zo voort en hopelijk tot volgend jaar.
Ruiter schreef op 22 juni 2019 om 11:46:
Wat is het verschil tussen2 fasen op chrono en 2 fase special? Bij sommige wedstrijden zie ik meerdere 2 fase op chrono staan moet je hierbij dan ook meermaals inschrijven?
Admin-antwoord door: Kempische Regionale
Alle proeven staan volledig uitgelegd in het reglement : In het kort = Bij een gewone 2 fasen mag je de 2ยฐ fase enkel rijden als je de 1ยฐ foutloos en binnen de tijd hebt afgelegd. 2 Fasen Speciale mag iedereen (uitgesloten niet) beide fasen rijden - de rangschikking is volgens de strafpunten van beide fasen en de tijd van de 2ยฐ fase.
ano schreef op 12 juni 2019 om 19:31:
proficiat aan de leden en nieuwe bestuur van ruiterclub zonnehoef voor de jumping die jullie op een week tijd hebben gerealiseerd
Ann schreef op 12 juni 2019 om 14:16:
Goed gezegd Willy, er is inderdaad geen respect voor elkaar. Waar is de tijd dat er nog geen computers bestonden. Toen moest iedereen om 8u30 aanwezig zijn op de jumping. Toen wist je uw volgnummer niet en iedereen was op tijd. Er werd toen geen commentaar gegeven.
willy schreef op 12 juni 2019 om 12:02:
AAN de zogezegde RUITER,als er een amazone valt in het parcours en die heeft ter plaatse hulp nodig! dan is de timing al zoek! dus zogezegde ruiter,een beetje respect voor uw mederuiters en amazones! vermeld uw naam als ge ruiter waardig wil zijn!
Ruiter schreef op 11 juni 2019 om 09:57:
Waar zijn timingen voor nodig We worden als ruiters gewoon belazerd dit weekend liep het de spuigaten uit wie kan dit oplossen
ruiter schreef op 3 juni 2019 om 09:21:
hallo paard dat vorig jaar nog goed een hogere reeks mee deed in nu plots in de A zit en dan nog meedoet aan kampioenschap? dat kan zomaar? terug zakken van reeks ok maar dan nog meedoen voor kampioenschap klopt dit wel?
Admin-antwoord door: Kempische Regionale
Als een combinatie reglementair mag zakken van reeks, dan mag die uiteraard ook deelnemen aan het kampioenschap van die reeks. Niemand zit zo maar 'plots' in een lagere reeks.
Myrthe Gielen schreef op 2 juni 2019 om 18:26:
Beste, Staat de volgorde(de starttijd) van de proeven tijdens Euregio in Sentower al vast(zoals deze nu beschikbaar is)? Of kan deze na verloop van tijd nog wijzigen? Alvast bedankt! Mvg, Myrthe Gielen
Admin-antwoord door: Kempische Regionale
De volgorde van de proeven staat in principe vast - en de uren zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen per reeks. Na het afsluiten bepaalt de inrichter de starttijden.
M schreef op 30 mei 2019 om 11:40:
Wanneer komt het programma van m&m en Dongs Kamp weer online?
Admin-antwoord door: Kempische Regionale
Staan on-line via equibel en nu ook via de site